Se v teh vročih popoldnevih, ko zaradi vročine ne moreš zapustiti doma dolgočasiš? Si se naveličala branja, gledanja serij in postopanja po hiši? No, potem imam rešitev zate: Akinator.

Za tole igrico si verjetno že slišala, če ne, pa ti jo sedaj ponosno predstavljam. Zagotavljam ti, da se boš kmalu prenehala dolgočasiti, saj se boš začela kratkočasiti z njo. Smeško, ki mežika

Osnove Akinatorja na kratko

Igrico so zasnovali trije francoski programerji leta 2007. Prepoznavnejša pa je postala komaj novembra 2008. Evropejci smo se zanjo začeli zanimati leto kasneje, na Japonskem pa je zaslovele šele 2010.

Kako igrati

Razumljivo je, da odpreš Akinator na spletu. Najprej te bo igrica vprašala za starost, ki jo moraš vpisati v kvadratek. Da te ne bo skrbelo, to ne igra nobene vloge.

Igrica je zasnovana na podlagi vprašanj, preko katerih kasneje Akinator ugotovi koga imaš v mislih. Vse kar moraš narediti je, da si zamisliš osebo/žival, resnično ali ne in odgovarjaš na vprašanja o njej. Presenečena boš, kaj vse lahko ugane.

Če si bolj mobilen tip človeka, pa si jo lahko naložiš tudi na mobitel, najdeš jo lahko na Google Play in App Store.

Ali Akinator ugotovi koga mislim?

Najzanimivejši del je, ko si zamisliš kakšno nenavadno osebo in jo vseeno odkrije. Kot je recimo, ne boste verjeli Rebeka Dremelj.


Pa veselo igranje. Če te kakšen odgovor preseneti, pa ga lahko objaviš spodaj pod komentar, da se še jaz malo nasmejim.
Za na konec, pa naj ti dam še par primerov, kaj vse lahko ugane.


Ne glede na vse pa nihče in nič ni nepremagljivo.

Bravo - Maček Muri

Lepo se imej in prijetno igranje!

author-sign

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja