Pred nekaj leti so na trg prišli laki, ki dajejo učinek gela (semi-permanentno lakiranje), vendar jih takrat še nisem preizkusila. Opazila sem jih šele v kozmetičnem salonu. To je bilo aprila 2014. Takrat sem prvič opazila tudi Depend GelLack in domov prišla s čudovitimi svetlečimi se nohti.

Nad barvo, obstojnostjo (lak zdrži do 3 tedne in je še vedno lep) in sijajem sem se tako navdušila, da sem si napravo za izdelovanje le-teh maja kupila.

Začetni komplet Depend GelLacka

Depend Gellack začetni set
https://www.click2chic.si/

V osnovnem oziroma začetnem kompletu za 54,90€ dobiš LED lučko, base lak, top lak, cleanser (before & after), pilico in leseno palčko.

Jaz sem set kupila po znižani ceni v DM. Priporočam, da pred nakupom malo pogledaš po trgovinah, če imajo kje kakšno akcijo.

Kupiš pa ga lahko tudi na tejle spletni strani.

Barvni laki pa so na voljo posebaj. Cena posamičnega je 6,99€. Vendar jih v DM kupim po 4,99€, trenutno imajo celo akcijo.

Depend GelLack lak za nohte akcija

Na voljo imajo veliko odtenkov, spomladi pa so imeli veliko pastelnih barv, ki jih sedaj žal nimajo več. Tukaj pa lahko vidiš sliko moje kolekcije 🙂

Moji Depend Gellack

LED lučka deluje s pomočjo adaptorja, ki je seveda priložen. Njegova velikost sicer ni idealna, vendar pa je dovolj velika, da lahko naenkrat sušiš 4 nohte. Vendar moraš paziti, da ob vstavljanju prstov lak ostane nedotaknjen, če si nepazljiv se lahko dotakneš naprave in lak na tem mestu se malo zbriše z nohta.

Ima pa tudi časovnik, lak si lahko sušiš 30 ali pa 60 sekund. Všeč pa mi je tudi, da se da malo zavrteti, kar je še posebaj uporabno, ko si sušiš lak na nogah.

LED lučka - roka
LED lučka - noga

Kaj mi je všeč

Obstojnost je ena izmed najboljših stvari teh lakov, poleg sijaja. Enkrat, ko si jih popolnoma uredimo nam zdržijo tudi do 3 tednov. Vem, da je temu težko verjeti, tudi sama sem bila na začetku skeptična.

Lak se ne kruši in prav tako ne izgubi sijaja ali barve. Tudi na sliki se opazi, da imajo nohti sijaj, kakršnega z drugimi laki ne moreš doseči. Po dolgem času nošenja je edina slaba lastnost narastek.

Na sliki lahko vidiš narastek po 14 dneh.

Prej-potem

Odstranjevanje

Ponavadi ne čakam, da minejo 3 tedni, ampak lak po 14 dneh odstranim. Za odstranjevanje lahko uporabiš originalni odstranjevalec ali pa si pomagaš z alternativami kot je recimo klasični aceton.Odstranjevalec laka

Poskusila sem originalni odstranjevalec, vendar se mi je zdelo, da porabim čisto preveč časa in niti ni toliko učinkovit.

Sedaj si lak odstranjujem po kakšnem opravilu z vodo, na primer pomivanju posode, kopanju. Takrat so nohti malo omehčani in lak lahko enostavno odlepim z nohta. Pri tem si nohta čisto nič ne uničim, kar mi je super.

nohti po odstranjevanju

Končne misli

Jaz sem nad napravo navdušena in jih vsekakor priporočam, sicer so laki res malo dražji, vendar so vsekakor vredni svoje cene. Zaenkrat še nisem nobenega barvnega laka zamenjala, pa jih imam že od samega začetka in so v redni uporabi, tako mene kot moje družine. Kar je le še dodaten plus.

Če imaš rada urejene nohte in ti običajni laki, ki so po 3 dneh že okrušeni motijo, ti polagam na srce, da razmisli o nakupu Depend GelLacka.

Te zanima postopek lakiranja z laki Depend GelLack?

Preveri objavo Depend GelLack: postopek lakiranja, kjer postopek podrobno opišem in vse tudi prikažem s slikami.

Lepo se imej!

author-sign

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberi tudi: