Rada ohranjam otroka v sebi zato si vsake toliko ogledam tudi kakšno risanko, kot recimo Zootropolis 😀

Tokrat sem si pogledala risanko Zootopia ali po naše Zootropolis. V kinu si jo je bilo možno ogledati marca 2016.

Zgodba

Dogajanje je postavljeno v mesto Zootropolis, kjer so si vse živali enakovredne in lahko opravljajo kakršnokoli delo želijo.

Zajčica Judy Hoppy si že od malih nog želi postati policistka, čeprav so ji drugi govorili, da zajček pač ne more biti policist, je poslušala svoje srce in si uresničila sanje.

Sedaj dela v glavnem mestu, kjer pa zato, ker je zajčica ne dobi pravega dela.

Šef ji dodeli nalogo, ki jo mora rešiti v 48 urah drugače je odpuščena. Judy se skupaj s prevarantskim in hitrogovorečim lisjakom odpravi na misijo.

Napovednik

Mnenje o Zootropolisu

Nick Wilde (Zootopija)
Judy Hopps (Zootopija)

Kot ljubiteljica dobrih zgodb in oboževalka risank kot so Frozen, Big Hero 6 in Croods nisem vedela kaj naj pričakujem od tele risanke. Pred ogledom nisem vedela nič o zgodbi niti si nisem ogledala predfilma.

Povedati ti moram, da me je risanka totalno navdušila. Res je super, saj je zabavna in zanimiva. Zgodijo pa se tudi čisto nepričakovani preobrati.

Risanka nosi zelo veliko sporočilo, da je treba slediti svojim sanjam in da ni vse tako kakor se zdi na prvi pogled. Hkrati pa govori tudi o zaupanju vase in prijateljstvu.

Seveda pa ima tudi Zootropolis svojo pesem, ki je več kot odlična in dobro povzame celotno zgodbo. Poje pa ena in edina Shakira.

Poznaš risanko?

author-sign

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberi tudi: