Živijo vsem skupaj Smile Tokrat ne bom samo govorila oz. pisala, če sem natančnejša. A-a, tokrat bom odgovarjala na vprašanja.

Izzvana sem bila, da odgovorim na nekaj vprašanj o TBR. Za vse, ki kratice še ne poznate: TBR pomeni to be read, se pravi da označuje vse knjige, ki jih imaš na seznamu knjig, ki jih želiš prebrati.
Izzvala me je Pina z bloga bukla-na-buklo, če je še ne poznaš, kar klikni na povezavo in preberi, kako je ona odgovorila na vprašanja.

Knjižni izziv sem sprejela. Tukaj pa si lahko prebereš, kaj sem imela jaz za povedati o knjigah, ki si jih želim prebrati.

Book tag

Kako slediš svojemu TBR-ju?

Ko sem bila mlajša sem si sezname pisala na roko. Žal pa sem liste velikokrat izgubila. Sedaj seznamu sledim s pomočjo Goodreadsa. Se mi zdi super, da imam vse knjige na enem mestu. Če te zanima kaj je na mojem seznamu, klikni tukaj

Ali so na tvojem TBR-ju večinoma fizične ali elektronske knjige?

Z ogromno večino prednačijo elektronske knjige. Naj pa na tem mestu povem še, da imam na seznamu knjig tudi takšne, ki jih niti nimam, a so me druge bralke prepričale, da jih moram prebrati.

Kako se odločiš, katero knjigo iz TBR-ja boš prebral kot naslednjo?

Odločitev je največkrat spontana. Večinoma sledim občutku. Če se mi v tistem trenutku ‘zalušta’ brati kriminalko enostavno prebrskam seznam in izberem najprivlačnejšo.

Katera knjiga je na tvojem TBR-ju najdlje?

Uff tole vprašanje pa bi bilo popolnoma nemogoče brez Goodreadsa. Tam imam najdlje Crescendo od Becce Fitzpatrick. Prvi del Hush, hush me je navdušil, a serije žal nisem nadaljevala.

želim si prebrati - grKnjige, ki si jo pred kratkim dodal na svoj TBR.

Pred kratkim sem na seznam dodala same bisere Smile

Nazadnje sem dodala mango Death Note (Pina je rekla, da je fajna in se nisem mogla upreti).

Ostale knjige so Flame in the Mist, The Love Interest, The Court of Wings and Ruin, Heatless in Frankenstein.

Knjiga na tvojem TBR-ju, ki si jo kupil le zaradi lepe naslovnice?

Tale pa je težka, saj skorajda ne kupujem knjig, ki jih še ne bi prebrala. Edina, ki mi pride na misel je The Longest Ride od Nicholasa Sparksa.

Knjiga na tvojem TBR-ju, ki je ne nameravaš nikoli prebrati.

Teh pa je najverjetneje kar nekaj, saj že precej časa zbiram pogum, da jih zbrišem s seznama. Najverjetneje bom odstranila vse knjige, ki so v serijah, ki jih ne nameravam dokončati. Dober primer je serija Bridgertons od Julie Quinn. Serijo sem dodala, saj sem slišala dobra mnenja. Zanimiv del pri vsem pa je, da skorajda ne berem ženskih romanov.

Knjiga na tvojem TBR-ju, ki še ni izšla in jo že nestrpno pričakuješ.

Definitivno The Winds of Winter od enega in edinega Georga R.R. Martina.

The Winds of Winter

Knjiga na tvojem TBR-ju, ki so jo že vsi prebrali, razen tebe.

Ta seznam se vsak dan podaljšuje, saj ne maram brati popularnih knjig v času, ko vsi govorijo o njih. Pričakovanja so prevelika in razočaranje še večje. Tole je le nekaj od njih: The Raven Boys, The Thousandth Floor, Three Dark Crowns,

Knjižni izziv

The Court of Wings and RuinKnjiga na tvojem TBR-ju, ki ti jo vsi priporočajo.

Definitivno The Court of Wings and Ruin. Prijateljica je začela skakati do neba in se smejati do ušes, ko sem ji povedala, da sem začela z branjem serije.

Knjiga na tvojem TBR-ju, za katero komaj čakaš, da jo prebereš.

The Court of Wings and Ruin. Prav držim se nazaj, da ne požrem (oprosti izrazu Smile) celotne serije. Nisem pričakovala, da bo tako dobra in komaj čakam, da preberem še zadnji del.

Koliko knjig je na tvojem TBR-ju?

Zaenkrat 703. Definitivno preveč haha. Očitno bom seznam morala počistiti precej hitro.

Kaj pa ti? Si že opravila tale knjižni izziv? Če sedaj odkimavaš z glavo, si ravno ti tista katero izzivam. Da prav ti Smile Hitro pisalo v roke ali pa tipkovnico pod prste in odgovori na vprašanja. Če želiš pa jih lahko z mano deliš tudi v komentarju.

author-sign

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja