Ljubitelji mačk. Tokrat pišem posebej za vas.Smeško z odprtimi usti
V skupnem življenju z domačo mačko, slej ko prej ugotovimo, da ji moramo kupiti nekaj dodatkov. Od mačjega stranišča, peska za mačje stranišče, posodic, hrane pa vse do malo dražjih stvari, kamor sodi tudi mačji praskalnik. Za vse dodatke, ki igrajo pomembno vlogo pri prijetnem sobivanju moramo kar hitro globoko sežti v žep.

Vendar pa ni potrebno, da je tako. Ne vem ali si kdaj že pomislila, da bi kupila sicer že rabljen, vendar dobro ohranjen praskalnik. Če nisi, ti lahko iz prve roke povem, da to sploh ni slaba ideja.

   mačji praskalnik
Pred tednom dni, sem odkrila licitacije (Mačja Hiša) kjer je nekdo prodajal mačji praskalnik za 70€. Cena vseeno ni majhna, vendar boš spremenila mnenje, če ti povem, da za takšen praskalnik v prosti prodaji odšteješ od 200€ do 250€. To pa je razlika, kaj ne? Smeško


Seveda je malo obrabljen, vendar ni nič uničenega ali nevarnega za živali.
Se še spominjaš male muce iz objave Mala muca, ljubezen in srečen konec?

Sedaj jo kličemo Betka in postala je prava raziskovalka, nad novostjo pa je naravnost navdušena.


Prilagam malo več slik praskalnika, kjer je bolje prikazana njegova ohranjenost. Vidi se da so podporni stolpi malo nacefrani, kar pa imam v kratkem namen popraviti.

Če si tudi sama zaželiš kaj podobnega, lahko na spodnjih povezavah najdeš kaj zase. Pomembno pa je omeniti tudi, da denar iz licitacij gre za dobrobit živali iz društva.

Licitacije za Društvo za zaščito živali Kranj
Licitacije za živali iz Mačje hiše

Lepo se imej!

author-sign

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberi tudi: