02

Vsako poletje je sladko, dolgo pričakovano in polno priložnosti za zabavo. Tako kot bo tudi poletje 2016.

Pred tednom dni sem imela še zadnji ustni izpit in z njim sem otvorila začetek počitnic. Te bodo letos še posebej sladke, saj bodo najdaljše počitnice v mojem življenju. Hja, zopet se je izkazalo, da se splača biti maturant.

Čeprav se v večini ne držim zaobljub, razen redkih izjem, ampak o tem drugič, sem se odločila, da si vseeno postavim par izzivov.

Če si prebrala mojo prejšnjo objavo potem veš, da sem si pred kratkim kupila ukulele. Nad njo sem popolnoma navdušena in se že zavzeto učim. Trenutno imam popolnoma razbolele prste in komaj pišem tole objavo, ampak mene nič ne ustavi Smile

UKULELE1

Želim si, da bi sem med temi počitnicami naučila igrati na ukulele. Seveda v treh mesecih ne morem postati ekspert ampak lahko pa se naučim akorde, zaigrati najljubše pesmi in še kaj. Bomo videli kam me bo pot bodo prsti zanesli.

Če se bom počutila pogumno bom mogoče tudi tukaj delila kakšen posnetek mojega napredka.

Če te zanima več o ukulele pa si preberi tukaj: Ukulele (na dolgo in široko).

prava misel za današnji dan
gospador prstanov

Že od nekdaj sem si želela prebrati Gospodarja prstanov in si seveda ogledati tudi film. Nekaj let nazaj sem si knjige sicer že sposodila, ampak so me družinski člani (beri: sestra) prehiteli in potem knjigo brali čisto predolgo. Kasneje sem pozabila na tole serijo, vendar se je prijateljica čisto navdušila nad njo in seveda sem se navdušila tudi jaz Smile

Moj cilj je, da preberem celotno zbirko in si ogledam tudi filme. Potem pa bom, ko bom videla ali mi je všeč, prebrala tudi Hobita.

morje

Vsako leto morska deklica v meni komaj čaka, da začuti slano vodo na svoji koži.

Ni ravno moj cilj iti na morje, bolj celotno doživetje morja. Želim si, da bi tudi letošnje počitnice na morju bile vsaj pol tako zabavne kot lanskoletne. Komaj že čakam, da bom skočila v kopalke in cele dneve igrala odbojko, se v jutranjih urah potepala okoli plaže in še marsikaj Open-mouthed smile

knjigaaaa

Vse, ki ste brale modrovanje pod zavihkom o meni, veste da si želim napisati knjigo. Vsake toliko časa jo nadaljujem, zbiram ideje, piše odlomke… Ampak zaenkrat ni še ničesar oprijemljivega. Izziv tega poletja je, da uredim vse zapiske, napisane strani, slike in ostali material, ki se mi je nabral skozi leta.

Trije meseci so več kot dovolj časa, da napišem konkreten osnutek celotne zgodbe in ga kasneje izpilim in popravim, da se bo svetil kot diamant.

Veselo počitnikovanje

Verjamem, da bomo med počitnicami vsi maksimalno uživali in si napolnili baterije. Zaenkrat se še ne smemo obremenjevati s tem kaj bo jutri, ampak moramo samo uživati tukaj in zdaj. Zato pa so počitnice, kajneda?

poletje 2016
author-sign

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberi tudi: