hello

Ja, prav si prebrala. Sem že nazaj s polno glavo super idej za objave. Te pa ne bodo več zgolj knjižno obarvane, zato se bo posledično tudi blog malo spremenil, da bo ustrezal novostim.

Zakaj ni bilo ne duha ne sluha o meni?

Zadnja objava je bila konec meseca februarja, sedaj smo sredina maja, tako da sem ‘izginila’ za skoraj 3 mesece. Seveda sem še kar brala le časa nisem imela, da bi misli uredila v neko celoto in pripravila objavo. Res upam, da se to ne bo več dogajalo.

In zakaj točno nisem imela časa? Življenje me je bombandiralo, točno tako ja.
Kot maturantka imam letošnje šolsko leto precej krajše, čaka me matura hkrati pa tudi različne druge ‘ugodnosti’ zadnjega letnika. Najpomembnejša je seveda maturantski ples in priprave nanj. Takrat sem tudi prenehala objavljati, saj mi je res primanjkovalo minut, potem pa se nikakor nisem odločila, da bi nadaljevala.

Večer je bil čudovit, tako da so se priprave vsekakor izplačale. Takole pa je moj skromni jaz izgledal na plesni večer Smile Na sliki pozira tudi čudovita dama, ki ji ponavadi rečem kar mami.

maturantski ples1

Morski prašički

Imam pa še eno super novico, tisti ki me ne spremljate na Instagramu ne veste, moja morska prašička sta postala mamica in ati štirim prelepim puhcem. Najzanimivejši del pa je, da je Oskar pri tem spremenil spol in postal mama. Najprej smo zaskrbljeno opazovali, kaj se dogaja z njim, da je vedno bolj debel. Nato pa smo obiskali veterinarko, ki je potrdila brejost in nam prijazno povedala, da velikokrat pride do napak pri določevanju spolov morskih prašičkov.

Kot zanimivost pa naj povem, da se prvi iz štirice ravno danes odpravlja na svoje.

Morski prašički
Morski prašički

Branje

V času ‘izginotja’ sem prebrala zgolj par knjig, nekaj pa jih še kar berem. Jap sem ena izmed tistih, ki berejo več zgodb naenkrat  #divergent Open-mouthed smile

Na spodnji sliki lahko vidiš, kaj dobrega ali pa tudi ne tako dobrega sem v tem času prebrala. Če te zanima, kaj vse sem prebrala do sedaj, me lahko vedno dodaš na Goodreads – Neja

Se bom potrudila čimprej objaviti mnenje o Hopeless, če si jo mogoče tudi ti brala in te zanima kaj o njej mislim jaz.

goodreads

Upam, da te objava ni preveč zmedla, saj je polna nepovezanih tem.

Lep preostanek dneva!

author-sign

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberi tudi: