Tokrat za spremembo ne bom govorila o knjigah ampak o seriji, ki sem jo začela spremljati. Čeprav me je faks zadnje čase kar precej zaposli si zvečer še vedno vzamem kakšno urico … khm ali več, da si pogledam tudi kakšen del.

Veliko serij sem že začela gledati a le z redkimi vztrajam. Dve izmed njih sta Sherlock in Pretty Little Liars in na žalost se bosta ravno letos obe zaključili. Če navedeni seriji poznaš potem mislim, da mi ni treba razlagati o vsebini.

Za vse tiste, ki pa s serijama niste tako na tekočem pa priporočam, da hitro odpreš nov zavihek, ter si na Youtubu pogledaš trailer. Ker pa se zavedam, da človeška lenoba ne pozna meja, naj ti na hitro povem, da obe seriji temeljita na odkrivanju skrivnosti in hkrati lahko velikokrat trepetamo ob napetih trenutkih.

Riverdale

Seveda pa razlog za konec teh dveh serij ni hkrati tudi razlog za jok. Kje pa! Še preden bi si ogledala finalne epizode, sem že odkrila popolnoma svežo serijo.

liki Riverdale
Betty, Archie in Veronica

Naj ti na hitro povem, kako sem tole serijo sploh odkrila:
V preteklosti sem spremljala tudi The Vampire Diaries in še danes jih imam všečkane na Facebooku. Decembra so na veliko promovirali novo serijo in enkrat mi je bilo dosti vseh teh trailerjev. No, pa tudi radovednost me je premagala, zato sem si enega izmed njih ogledala. In nato še enega in še enega.

Nato sem samo še počakala, da je napočil usodni 26. januar Smile

Že prvi del mi je bil všeč, saj nakazuje, da bo prav zares tako skrivnostno kakor nam zgodbo predstavi trailer. Tudi liki so mi bili všeč in tako sem si naslednji teden ogledala še nadaljevanje. Seveda je serija namenjena mlajšemu občinstvu (beri:mladostnikom tam nekje do 25. leta) a mislim, da mi je ravno to všeč, saj ni zamorjena in zgodbi lahko enostavno slediš. Seveda pa moraš biti pripravljena tudi na precej veliko mero teen drame.

Da pa ne boš samo poslušala lepih besed ti priporočam, da si pogledaš spodnji trailer in si sama ustvariš mnenje.

Ampak pozor to še ni vse!

Serija je osnovana na Archie Comics. Če ti to ime ne pove veliko, brez skrbi. Slika spodaj ti bo definitivno pregnala dvome 

 Če pa ti to vseeno ne pove ničesar, se lahko sedaj vsaj pred prijatelji pohvališ z novim znanjem haha.

Riverdale Archie

Tole je zaenkrat vse, če se ti serija zdi zanimiva, si jo definitivno oglej. Kaj več pa bom napisala ob koncu prve sezone.

Za vse ostale objave o filmih, serijah in celo risankah pa klikni tukaj → gledam

Lepo se imej!

author-sign

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberi tudi: