six of hearts

            

Originalen naslov | Title: Six of Hearts

Prevod | Translated: /

Avtor | Author: L.H. Cosway 

Zbirka | Series: Hearts #1

Oznake | Labels: iluzije, ljubezen, maščevanje, new adult
                            illusions, romance, revenge, new adult

Povezavi | Links: goodreads, Amazon

Prebrano | Date read: 12.1.2016 (January 12, 2016)

Kratka vsebina

Jay Fields je čarovnik, čeprav ima raje, da ga imenuješ iluzionist. V tem, kar počne, je izjemen. Pokaže ti lahko mizo in te prepriča, da vidiš stol. Pozna vse trike, a najpomembneje: zna narediti dober šov.

Snemal je serijo, a se je zgodila nesreča. Sedaj cel svet misli, da je ubil človeka, vendar to ni res. Vse je le del načrta. Vse kar počne, počne zaradi maševanja.

Zase, zanjo. Za vseh šest.


“Torej, izberi karto, pridruži se šovu in dovoli mojemu dekletu, da ti pove zgodbo od začetka do konca.”

Six of Hearts
Moje mnenje

Vsakdo, ki me pozna ve, da obožujem čarovnike, iluzioniste… Seveda po prebranem opisu nisem mogla drugače, kakor da sem knjigo prebrala.

Pred branjem o knjigi nisem slišala/prebrala skorajda nič. Zato res nisem vedela, kaj naj pričakujem, so pa bila moja pričakovanja izredno visoka. Moram pa priznati, da do sedaj nisem  prebrala še nobene knjige, kjer bi se pojavljali čarovniki in iluzionisti kot realne osebe brez ‘super moči’.

Prolog knjige je bil super, ampak že takoj ko sem prebrala prvo poglavje sem bila razočarana, saj je bila zgodba pripovedovana z Matildinega zornega kota. Ne glede na vse, pa mi je bila všeč romantika v knjigi.

Jay oziroma Jason je postaven moški v katerega se Matilda skoraj v trenutku zaljubi. Všeč mi je, da je Matilda popolnoma običajna ženska, ki ima običajno službo. Seveda moram omeniti tudi njen izjemno zanimiv konjiček: šivanje 🙂

Druga stvar, ki me je v knjigi navdušila, je bilo neprestano omenjanje Sherlocka Holmsa. Jay Matildo celo kliče Watson.


Celotna zgodba se vrti okoli Jay-evih skrivnosti. Ta del me je med vsem še najbolj razočaral, saj sem glavni ‘point’ ugotovila že ob branju prvega poglavja. Kljub vsemu pa je nemogoče odkriti celotno skrivnosti, vendar menim, da bi bila knjiga še boljša, če ne bi bila tako predvidljiva.


Six of Hearts ocenim z

Naj citati

Poznaš knjigo Six of Hearts?
Oz. še pomembnejše vprašanje: kaj si misliš o iluzionistih?

author-sign

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberi tudi: