The Distance Between Us
O knjigi

Originalen naslov | Title: The Distance Between Us

Prevod | Translated: /

Avtor | Author: Kasie West 

Zbirka | Series: /

Oznake | Labels: ljubezen, vsakdanjost, young adult
                            contemporary romance, young adult
Povezavi | Links: goodreads, Amazon

Prebrano | Date read: 22.12.2015 (December 22, 2015)

Kratka vsebina
Sedemnajst-letna Caymen Meyers preučuje bogataše kar tako, kot ekspriment. Po letih opazovanja je prepričana, da so uporabni le za eno stvar- porabljanje denarja za neuporabne stvari, kot so porcelanaste punčke v mamini trgovini.

Zato takoj, ko v trgovino vstopi Xander Spence, da bi kupil eno teh punčk za svojo babico, Caymen sprevidi, da je nesramno bogat. Kljub njegovi očarljivosti in zanimanju, ki ga pokaže zanjo, ona ve, da njegovo zanimanje ni dolgoročno. To je ena izmed stvari, ki jo je naučila mama. Vendar Xander kar naprej prihaja nazaj, kljub njenemu prizadevanju, da ga odžene. Na njeno grozo pa začne v njegovi družbi celo uživati.

Zaveda pa se, da mama ne sme izvedeti za to, saj ne bi odobravala. Želi si, da bi se Caymen družila s katerim izmed fantov, ki niso bogati. Vendar ravno, ko jo Xander prepriča, da biti bogat ni nujno karakterska napaka, ugotovi, da ima denar večji vpliv v njunem razmerju, ko je mislila in Xander ni edini za katerega bi jo moralo skrbeti.

Moje mnenje

Knjigo sem že nekaj časa imela na mojem to-read listu, vendar zaradi kroničnega pomanjkanja časa je nisem uspela prebrati. No navsezadje pa sem jo le vzela v roke, predvsem zaradi platnice, ki mi je prav simpatična.


Pred branjem nisem o knjigi slišala nobenega mnenja, zato res nisem vedela, kaj naj pričakujem. Rečem lahko le, da sem bila pozitivno presenečena Smile To je bilo res zelo sladko in zabavno branje.

Najbolj me je navdušila sarkastična Caymen. Če bi jo srečala v resničnem življenju bi verjetno kaj hitro postali prijateljici, saj prav zares razumela njen smisel za humor.

Zgodba ni nekaj še neslišanega, ampak takšne lahkotne zgodbe so ravno pravšnje za čas božiča. Revno dekle spozna bogataša, zaljubita se in … Ne, ne bom ti razkrila, kaj se zgodi.

Citat iz knjige The Distance Between Us

Podobne knjige

Če so ti všeč lahkotne romantične mladinske knjige potem ti priporočam tudi Vsem fantom, ki sem jih kdaj ljubila in P.S. I Like You. Slednja je ena izmed mojih najljubših knjig.

Si že prebrala knjigo The Distance Between Us?

author-sign

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberi tudi: