Pozdravljeni! Danes ti bom predstavila knjigo Whatever It Takes, ki jo je napisala Lindsey Pogue. Avtorica mi je povsem neznana, priznati pa morem, da me je zelo pritegnila naslovnica knjige. Saj vem, da knjige ne bi smeli soditi po naslovnici, ampak jaz si enostavno ne morem pomagati Smile

Na kratko o knjigi Whatever It Takes

Whatever

Avtorica je, kakor sem že prej omenila Lindsey Pogue.

Knjiga je izšla 22. januarja 2016.

Je prvi del serije Nothing But Trouble.

Sodi v žanr contemporary, new adult. (slovarček izrazov)

goodreads, Amazon

O avtorici

avtorica Whatever It Takes

Lindsey Pogue je bila vedno kreativna. Že kot otrok je ustanovila bolnišnico za hrošče, pa še to kar na nogometnem igrišču. V srednji šoli je napisala svojo prvo knjigo, sedaj pa izraža sebe skozi knjige.

Svoj navdih najde v svetu okoli sebe – ko potuje, opazuje druge ljudi ali pa hodi v gore.

Če ne piše svoje naslednje knjige ali pa razmišlja o njej, Lindsey svoj prosti čas preživlja zavita v odeji ob gledanju akcijskih filmov ali pa je na potovanju z možem.

Whatever It Takes

Vsebina knjige

Štiri leta nazaj je bilo moje najstniško življenje povsem normalno. Pred tremi leti pa se je moj svet raztreščil, sedaj poskušam njegove koščke obdržati skupaj. Ampak obžalovanja in jeze ni tako lahko ignorirati.

Samo do sape moram priti … in vse bo izginilo …

Mislila sem, da bom lahko končno nadaljevala z življenjem in pozabila na tisto grozno noč. Ampak potem se je odločil, da se bo vrnil.

On se ne more se vrniti … popolnoma me bo uničil.

Samo ena z grozo prepojena noč je popolnoma spremenila Samanthino na videz normalno življenje. Kljub svoji odločnosti, da bo obdržala družinski ranč pri življenju, pa ji krivda onemogoča, da bi popolnoma pozabila in nadaljevala z življenjem.

Sam je poiskala uteho in udobje v svojih prijateljih, medtem ko se trudi obdržati ravnovesje med punco, ki je bila in žensko, katera želi postati. Ko pa končno meni, da se je oddolžila in rešila preteklosti, se v njeno življenje vrne nekdo, ki ga ne pričakuje. Življenje se ji ponovno obrne na glavo.

Tako njeno srce, kakor tudi glava si želita drugačnih stvari, ponovno je izgubljena, nakar ni prisiljena sprejeti odločitev, ki bo neizogibno spremenila njeno življenje.


         Fun Fact 2

Short Excerpt Image_Summer Warmth

Odlomek iz knjige

odlomek iz knjige Whatever It Takes

Nagradna igra

Zahvaljujoč Giselle Cormier s strani Xpresso Book Tours, pa lahko izvod elektronske knjige prejmeš tudi ti. Da, prav si prebrala. Knjigo Whatever It Takes lahko zastonj prejmeš. Vse kar moraš storiti je, da izpolniš spodnji obrazec. Nagradna igra poteka do 4. februarja 2016. Veliko sreče!

a Rafflecopter giveaway

author-sign

2 Comments

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberi tudi: