Če te pot večkrat zanese na tale blog potem si najverjetneje opazila, da so objave postale redkejše. Razlog ni prezaposlenost z življenjem, kakor bi lahko nekdo rekel na prvo žogo. Kje pa Smile Le nezanimive knjige sem brala, hkrati pa sem mnenja, da nihče ne bere rad ponavljajoče se objave, če sodim po sebi seveda.

Ko sem pogledala na seznam knjig, ki sem jih letos prebrala sem ugotovila, da že dolgo nisem prebrala ničesar iz mojega najljubšega žanra. Ko pomislim, da smo praktično že aprila pa se ob tem skorajda naježim. Le kako je mogoče, da sem pozabila na ya fantasy?

Zalotila sem se, da sem brala povprečne takoimenovane lahkotne knjige, ki jo lahko prebereš na mah ali pa jo bereš tedne in vseeno ne boš izgubil rdeče niti. Te pa so vse zgrajene na podoben način, s praktično enakim plot twistom. Presenetila me je le Confess od Colleen Hoover. Čisto mimogrede, ta knjiga je super in jo priporočam vsem romantičnim dušam. Prepričala pa bo verjetno tudi koga drugega, saj se zgodba ne vrti le okoli ljubezni-

Etole. Tukajle lahko vidiš kaj sem zaenkrat prebrala v čudovitem letu 2017
letos sem prebrala

Ko pogledam na svoj Goodreads seznam, ki je čisto prepoln, mi v oči padejo serije kot so: A Court of Thorns and Roses, Throne of Glass, Red Rising, The Lunar Chronicles, Six of Crows in še mnoge druge. Knjige so zunaj že čisto predolgo, da sploh ne omenjam, da je samo v zadnjem pol leta izšlo ogromno zanimivih knjig, ki jih definitivno moram prebrati.

Sedaj imam v načrtu, da končno zberem pogum in začnem s temi popularnimi serijami. Upam, da nimam prevelikih pričakovanj, saj se to nikakor ne bo dobro končalo hahah.

Kaj pa vi berete zadnje čase? Velikokrat naletite na obdobje, ko enostavno izgubite reading mojo? Kateri bralni žanri te pritegnejo?

Zelo bi bila vesela, če v komentarju zapišeš mnenje o tehle serijah ali pa mi predlagaš kakšno popolnoma drugo, saj res ne vem, kaj naj preberem najprej.

author-sign

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberi tudi: